Холестабин+ се препоръчва при затлъстяване и метаболитен синдром

Холестабин+ има в състава екстракти от известни с уникалните си свойства билки и плодове.

Да поговорим за Холестерола... Холестабин+

Учените отдавна търсят правилната формула за успешно справяне с метаболитен синдром (синдром Х) и регулирането на липидния метаболизъм. В тази връзка бяха направени хиляди изследвания, написани стотици научни доклади, на базата на които е разработен нашият препарат Холестабин. Правилната формула в борбата с холестерола съществува от хиляди години и тя се състои от уникалната комбинация на билки и плодове.

 

Доказано е благотворно влияние на нашият организъм както на стевия, така и останалите съставки на Холестабина - годжи бери и арония. Добре подбранното съчетание от билкови екстракти Холестабин+ незаменим помощник за хора които търсят иновативни и качествени продукти за здравето. България има всички ресурси и предпоставки за да произвежда висококачествени и приемливи като цена билкови продукти. Богатството на страната ни от билки и плодове се знае в целият свят. Качествени родни суровини позволяват на нашият екип да разработва и да внедрява на пазара едни от най-търсените хранителни добавки.

Доста често пациентите, на които поставена диагноза «метаболитен синдром», принудени да приемат голямо количество препарати, всеки от които въздейства на отделното звено даден синдром:

1. повишеното кръвно налягане

2. Хиперхолестеринемия

3. Инсулинорезистентност

4. Абдоминално затълстяване


Всеки се стреми да ограничи приемът на лекарствата, и това е природно. Човекът отказва се да се чувства здрав приемайки шепа хапчета всеки ден.


Помнете: всички признаци и симптоми на метаболитния синдром са рискови фактори и предразполагат към развитието на коронарна болест на сърцето.

 

 

Активните съставки във формулата на Холестабин+ са :

Екстракти на Лиций или както го наричат още Годжи бери (Lycium Barbarum),

Арония (Aronia Melanocarpa)

Куркума (Curcuma longa).

 

Холестабин+ подпомага за намалявне проявите на метаболитния синдром: *Публикуваните резултати в сайта са само примерни и не са гарантирани, като е нормално резултатите да варират при отделните индивиди.

Важно е да се знае, че повишени нива на холестерол могат да доведат до коронарната артериална болест (исхемична болест на сърцето), която е основна причина за смъртността в световен мащаб. В 95% от случаите причина за коронарната болест са атеросклеротичните процеси в стените на коронарните артерии, кръвоснабдяващи сърдечния мускул. Има множество фактори, предразполагащи към отлагането на холестерола субендотелно в стените на съдовете. Един от най-важните фактори за това е дисбалансът на липидния обмен и повишеното ниво на холестерола в кръвта.

Главно патогенетично звено и пусков механизъм за развитието на метаболитния синдром е инсулиновата резистентност.

Хора с метаболитен синдром приемащи Холестабин + споделят за значително понижение на нивото на холестерола в кръвта, понижение на нивото на триглицеридите, на показателите на метаболитния синдром и подобрение на липидните параметри. *Публикуваните резултати в сайта са само примерни и не са гарантирани, като е нормално резултатите да варират при отделните индивиди.

Днес в Българя не съществува хранителна добавка, аналогичена на Холестабин+.

Холестабин+ поръчйте сега

stampa informazione Unipor Ott Версия за печат