Хранителни добавки

Отзиви

*Публикуваните резултати са само примерни и не са гарантирани, като е нормално резултатите да варират при отделните индивиди.

 

Здравейте! Търсейки информация за профилактика на завишени стойности на кръвната захар, попаднах на продукта Глюкостевин. Не винаги рекламата и описаните качества на даден продукт отговарят на действителността. Решихме да пробваме Глюкостевин, като всеки месец правех измерване на кръвната захар. Резултатите бяха смайващи! Вече две години и половина използвам продукта и силно се надявам да го има и за в бъдъще. За моето семейство Глюкостевин е уникална и необходима хранителна добавка. Благодаря Ви! *Публикуваните резултати са само примерни и не са гарантирани, като е нормално резултатите да варират при отделните индивиди.

Илина Първанова 17.06.2014 г.

 

 

След като майка ми започна да приема Глюкостевин, тя се чувства далеч по-добре. Практически предотвратихме преминаването й на инсулин. В момента дори има намалени някои лекарства. Благодарим, че ни препоръчахте Глюкостевин като средство при диабет. Препоръчвам го и на други страдащи от тази болест.*Публикуваните резултати са само примерни и не са гарантирани, като е нормално резултатите да варират при отделните индивиди.

Ст. Киров. гр.София. 09.03.2014 г.

 

 

Здравейте! От 10 месеца съм с установена диагноза - Неинсулинозависим диабет Тип II. Постъпих в болницата с нива на кръвната захар м/у 17 и 26. След започване на приема на таблетки Неоформин в максимилна доза, нивата ми спаднаха м/у 6 и 13. За Глюкостевин+ разбрах от Магазин "Здравословни храни" в града ми. Поръчах. След първата опаковка показах профил с нива м/у 6 и 8. Сега вече пия трета опаковка. Изключително лесен за приемане продукт, където и да се намирате, с каквото и да се занимавате. Чуствам се отлично. Имам енергия за работа и не изпитвам умора през целия ден. Нямам промени с зрението /с диоптър съм, астигматизъм и работя на компютър/. При проверка с глюкомер нивата ми са вече 5* 5,8* 6,4*. Продължавам да си пия лекарствата, движа се много и си позволявам веднъж седмично любимата ми Вафла "Боровец". Изключително съм доволна от Глюкостевин+. Радвам се че попаднах на Глюкостевин +. Чувствам се отлично! *Публикуваните резултати са само примерни и не са гарантирани, като е нормално резултатите да варират при отделните индивиди.

Ваня Колева. 50 г. гр.Плевен. 05.08.2013 г.

 

 

Здравейте! Бях на инсулин една година и три месеца, сега съм на метфогама и Глюкостевин, захарта ми е 7-8, подобри ми се зрението, крайниците тази зима НЕ ми мръзнат и пулса от 80 вече е 60-64. Продължавам с Глюкостевин+ и много се радвам, че го има. С пожелания за много успехи и по-здрави с великолепния продукт. *Публикуваните резултати са само примерни и не са гарантирани, като е нормално резултатите да варират при отделните индивиди.

Маргарита Димитрова. гр.Видин. 29.01.2013 г.

 

Здравейте! Започвам втора опаковка от Глюкостевин+ и мога да кажа, че открих идеалния продукт. Чувствам се много по добре, кръвното ми се нормализира, както и кръвната захар. Изпълнена съм с повече енергия и работоспособността ми чувствително се повиши. Благодаря Ви! *Публикуваните резултати са само примерни и не са гарантирани, като е нормално резултатите да варират при отделните индивиди.

Румяна Ковачева. гр.Русе. 17.02.2012 г.

 

Здравейте! Майка ми е на 64 години. Преди две години започна да се оплаква, че не се чувства добре. Исках да я заведа в болницата на преглед, но тя категорично отказа. Започнах много да се притеснявам, защото тя нямаше сили, беше отпаднала. Нейна приятелка има диабет и настоя да измери с апаратче кръвната захар. Беше 16 !!! Тогава реших да търся в интернет хранителни добавки, диети. Търсех информацията в Интернет, така попаднах на Глюкостевин+. Много ни помогна! Сега апаратче показва 6-8. Естествено трябва да се помогне с диета и с движение. Благодаря Ви много! *Публикуваните резултати са само примерни и не са гарантирани, като е нормално резултатите да варират при отделните индивиди.

Светлана. гр. София 20.12.2012 г.

 

"Когато ми откриха диабета захарта ми стигаше до 26 еденици, сега съм на инсулин - но с капките се чувствам перфектно и захарта при един от профилите беше 3,2 след нахранване, сега вече с подходяща диета, инсулин и Глюкостевин+ диагнозата диабет не е толкова страшна. Благодаря ви много!*Публикуваните резултати са само примерни и не са гарантирани, като е нормално резултатите да варират при отделните индивиди.

гр.Видин, М. Димитрова 18.05.2011 г

Здравейте! Преди да започнем да приемаме Глюкостевин+ достигахме кръвна захар 30, дори понякога апарата не я хващаше. Давах билки най различни, но не ставаше, докато един ден случайно в интернет не намерин тези капки. Позамислих се малко, но реших да опитаме .След като започнахме капките, през първите дни се опита рязко да свали захарта, но падна не повече от 3.2 кръвна захар. Като хапне нещо малко - филийка, плод или сок /това беше първите дни/ след това пак я вдигаше до 14 милимола, а преди това е стигала до 25 милимола. Сега най-високата стойност е 14 милимола и то, само сутрин е по-висока, но тя от малка е така. Преди да започнем Глюкостевин + гликираният хемоглобин беше 11.35, а сега благодарение на Глюкостевина е 8.12 като се надявам да го свали още. Резултатите са ни много добри. Ние сме от гр. Карлово кв. Сушица, аз сам майката - Васка Искрова, а капките са за детето ми Христина Искрова. Тя е на 9 години и е с диабет от 1-а годишна възраст. Благодаря Ви, че има Грюкостевин и че можем да си контролираме кръвната захар. Намалихме и единиците инсулин. *Публикуваните резултати са само примерни и не са гарантирани, като е нормално резултатите да варират при отделните индивиди.

Васка Искрова, гр. Карлово