Хранителни добавки

Глюкостевин+ и Холестабин+ -
хранителни добавки от ново поколение

Глюкостевин+ и Холестабин+ са натурални хранителни добавки от ново поколение при диабет и метаболитния синдром. Глюкостевин+ - иновативна хранителна добавка с екстракти от черна боровинка и стевия Холестабин+ - дългогодишна разработка на български и украински специалисти, хранителна добавка с екстракти от Годжи бери, арония и куркума.

ГЛЮКОСТЕВИН+ надежден помощник при висока кръвна захар

иновативна хранителна добавка с екстракти от черна боровинка и стевия Специална формула на Глюкостевин+ била разработена съвместно с украински специалисти. В Украйна бяха направени първи по рода си изследвания, доказващи уникалните качества на черната боровинка. Учените са категорични: черната боровинка може да се нарече "най-доброто откритие на 21 век"

В Украйна бяха направени наблюдения при болни от захарен диабет тип 1 и 2 ежедневно приемащи черната боровинка. Резултатите бяха впечатляващи: поддържане на стойностите на кръвната захар в нормални граници, подобрение на зрението, заздравяване на трофичните язви, значително подобряване на самочувствието. *Публикуваните резултати са само примерни и не са гарантирани, като е нормално резултатите да варират при отделните индивиди.

Повече информация за Глюкостевин+...

 

ХОЛЕСТАБИН+ - при проблеми с холестерола.

Холестабин+ съдейства за поддържане на нормалните нива на холестерол и подпомага нормалното състояние на черния дроб, 
					жлъчката и усвояването на мазнинитеОт много десетилетия учените търсят решение на проблема метаболитен синдром (синдром Х), изписвайки тонове хартия с нуачни доклади. Повечето доклади показват, че при хората на млада и средна възраст, високи нива на холестерол са рисков фактор за коронарна болест на сърцето. Възможно обяснение за това е, че хората в тази възраст често са в разгара на професионалната си кариера. Ето защо високи нива на холестерол в този случай трябва да се разглеждат като резултат от психически стрес, който е добре известна причина за покачването на нивата на холестерола и рисков фактор за коронарна болест на сърцето. Холестерол - само един от рисковите фактори за атеросклероза, но е най-важен.

Ако вашите изследвания показаха холестерол 240-250 мг / дл (или 6 ммол / л), струва си да се замислите дали се храните правилно. Особено, ако имате други рискови фактори за сърдечно-съдови заболявания. Ако нивото на холестерола 280-300 мг / дл (7-7,5 ммол / л), е необходимо да се предприемат решителни действия. Необходими са важни промени в начина на живот: повече движение, по-малко ядене и строг контрол за това, което ядете и добре подбрана диета. Необходимо е да контролирате вашите резултати в рамките на първите 2-4 месеца на месечна база, за да се оцени ефективността на вашата диета.

Повече информация за Холестабин+...

 

stampa informazione Unipor OttВерсия за печат